Säsongstart HT 2018

MENUMENU

Säsongstart HT 2018

Det är nu äntligen dags att köra igång höstsäsongen!

Vi kommer att börja med två olika träningsgrupper för barn och ungdomar, dels en nybörjare/fortsättningsgrupp samt en ungdomsgrupp. Träningspassen kör igång vecka 36, första träningspasset är alltså tisdagen 4 september. Till skillnad från tidigare terminer kommer vi nu att vara i Skytteholmsskolan (se Hitta hit för hjälp med att hitta). Träningarna kommer att vara på tisdagar och torsdagar; nybörjare/fortsättning vid 17:30 och ungdom vid 20:00 (se Träningstider för mer information).

Vi planerar även att köra igång pingisskola under hösten, och kommer att återkomma med mer detaljer kring detta så fort vi kan. Tills dess är alla tidigare spelare från pingisskolan välkomna till nybörjare/fortsättningsgruppen.

Varmt välkomna till höstens träning!